Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cele mai ciudate legi din SUA

Legile sunt norme obligatorii, aparate de puterea de Stat, prin care este garantata insasi functionarea societatii si armonizarea relatiilor dintre oameni. De asemenea, legile duc la crearea unui cadru relativ de siguranta si dezvoltare. Ce se ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.04.2009 - 00:00
Legile sunt norme obligatorii, aparate de puterea de Stat, prin care este garantata insasi functionarea societatii si armonizarea relatiilor dintre oameni. De asemenea, legile duc la crearea unui cadru relativ de siguranta si dezvoltare. Ce se intampla insa cand dogma religioasa, absurdul situatiei, superstitiile si ridicolul sunt amestecate in textul de lege? Un scurt, dar edificator periplu printre cele mai stranii legi din Statele Unite, culese de Discovery, aflate in vigoare, ofera un raspuns mai mult decat evident in privinta gradului de evolutie si maturitate al speciei Homo sapiens in pragul mileniul trei... (In ciuda aparentelor, acest articol NU este o pacaleala).


1. In Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos.

2. In Texas, porcii care fac sex in apropierea oricarui aeroport incalca o lege inca in vigoare care-i incrimineaza direct pentru astfel de fapte.

3. In orasul Alexandria - Minneapolis exista o hotarare legala care-i interzice oricarui barbat caruia-i miroase gura a peste, usturoi sau ceapa, sa aiba vreun contact sexual cu o femeie.

4. In Carolina de Nord este interzis de lege sa injuri in prezenta... mortilor.

5. Legile statului Ohio pedepsesc cu inchisoarea pe oricine incearca sa imbete un peste.

6. In Florida, daca o femeie nemaritata sare cu parasuta in zilele de sambata, acesta ajunge invariabil la inchisoare.

7. In Vermont, pentru orice femeie care vrea sa poarte o proteza dentara, este nevoie de acordul scris si semnat al sotului acesteia.

8. In Iowa, daca un barbat saruta o femeie mai mult de 5 minute neintrerupte, fapta se considera infractiune, iar barbatul patimas risca inchisoarea.

9. In orasul Eureka din Nevada, legea interzice ca un barbat cu mustata sa sarute o femeie.

10. Orasul St. Louis din Missouri are in vigoare o lege conform careia este interzis ca un barbat sa salveze o femeie aflata in pericol, daca aceasta este imbracata in pijama.

11. In Oklahoma, orice persoana care se stramba in mod voit la un caine ajunge la inchisoare sub invinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...