Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Regatul Tarilor de Jos doneaza 51.000 euro Raspunzand solicitarii de asistenta, inaintata de autoritatile de la Bucuresti, Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Tarilor de Jos, in numele Guvernului olandez, a decis alocarea sumei de ...

Share

Rl online 0 comentarii

26.07.2005 - 00:00
Regatul Tarilor de Jos doneaza 51.000 euro

Raspunzand solicitarii de asistenta, inaintata de autoritatile de la Bucuresti, Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Tarilor de Jos, in numele Guvernului olandez, a decis alocarea sumei de 51.000 euro prin intermediul Crucii Rosii. Filiala Crucii Rosii din Romania va folosi aceste fonduri pentru a continua si a intensifica operatiunile de ajutorare, oferind, printre altele, alimente, obiecte de igiena, paturi, imbracaminte si incaltaminte.

Scoala din satul Ionel, reconstruita

Fundatia "Societatea Civila" si Philip Moris Romania vor ajuta la reconstructia scolii generale din satul Ionel, judetul Timis, una dintre localitatile cele mai afectate de inundatii. In cadrul proiectului comunitar scoala generala din localitate va primi o donatie de 50.000 de dolari pentru reconstructia cladirii. Proiectul ar trebui sa se finalizeze pana in toamna. Practic, elevii vor incepe anul scolar 2005-2006 intr-o cladire reconstruita, in conditii civilizate. Fundatia "Societatea Civila" este o organizatie nonprofit infiintata in 1992, care s-a remarcat prin contributia la dezvoltarea societatii civile si la consolidarea democratiei in Romania. Philip Morris Romania nu este la prima actiune de acest gen, de-a lungul timpului sprijinind financiar multiple programe in domeniul social, educational si cultural, precum cantina sociala de la Otopeni, programul de prevenire a abandonului familial de la Centrul Gavroche, programul de burse pentru studenti in parteneriat cu Fundatia "Niste Tarani" etc.

Alocatii majorate la cantinele saracilor

Executivul a majorat nivelurile alocatiei zilnice de hrana pentru consumurile colective din institutiile publice de asistenta sociala din cauza cresterii preturilor la alimente. Astfel, cei care mananca la cantinele saracilor vor beneficia de o alocatie minima de hrana, zilnic, in valoare de 5 RON. Copiii din orfelinate, batranii din aziluri, mamele din centrele maternale, copiii cu handicap si persoanele din institutiile de asistenta medico-sociala, copiii cu deficiente integrati in scolile publice vor avea alocatii de 7 RON pe zi. Copiii din unitatile sau sectiile de spital cu profil de recuperare distrofici, recuperare si reabilitare neuropsihomotorie, precum si cei infectati HIV/bolnavi SIDA vor avea alocatiile de 14 RON.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...