14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Breviar

DN10, acoperit din nou de aluviuni la Siriu

Drumul national 10 Buzau-Brasov a fost acoperit din nou de aluviuni, in zona Siriu, iar de pe versantul muntelui se desprind bolovani de 20-30 kilograme care ajung pe carosabil.
DN 10 va ramane inchis, in zona Siriu, pentru o perioada lunga de timp, soferii avand la dispozitie ruta ocolitoare Cislau-Valenii de Munte.
Autoritatile buzoiene sunt in stare de alerta dupa ce de luni dupa-amiaza a inceput sa ploua in intreg judetul.

Cel de-al treilea pod peste Buzau, finalizat

Militarii Brigazii 10 Geniu au finalizat ieri constructia celui de-al treilea pod peste raul Buzau, in dreptul localitatii Maracineni, acesta urmand sa fie amenajat pentru a prelua o parte din traficul autovehiculelor.
In aproape trei saptamani, militarii buzoieni au construit trei poduri peste raul Buzau – unul destinat pietonilor, iar celelalte autovehiculelor.
La constructia podurilor au lucrat zilnic aproape 70 de militari, utilizand peste 30 de utilaje auto si de geniu.
O echipa de verificare si inspectie a Batalionului 3 Constructii Buzau va monitoriza modul de exploatare a podurilor pentru a asigura folosirea acestora in conditii de securitate.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă