23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialBrazilia va construi primul parc de distracţii erotice din lume

Brazilia va construi primul parc de distracţii erotice din lume

Brazilia va construi primul parc de distracţii din lume ce va fi dedicat plăcerilor erotice. Parcul ErotikaLand va fi amenajat pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi în orașul Piracicaba și va fi inaugurat în anul 2018, informează News.ro.

Acest parc insolit va include o grădină cu sculpturi erotice, maşini în forma unor organe sexuale care se tamponeaz, un cinematograf 7 D înzestrat cu scaune cu vibromasaj, dar şi restaurante în care vor fi servite specialităţi culinare cu calităţi afrodisiace. 

Parcul ErotikaLand, va avea o capacitate maximă de 3.000 de persoane, iar biletul de intrare va costa 87 de euro. Vizitatorii vor trebui totuşi să respecte regulamentul intern, care interzice în mod oficial întreţinerea de raporturi sexuale în interiorul acestui parc. De asemenea, accesul minorilor va fi strict interzis. 

”Nu va fi un loc pentru călugăriţe, dar nici nu încercăm să recreăm Sodoma şi Gomora”, a spus Mauro Morata, antreprenorul brazilian aflat la originea acestui proiect. ”Dacă ei vor să meargă mai departe în căutarea erotismului, vor putea să se cazeze într-un hotel din apropiere, pe care îl vom construi chiar lângă parc”, a adăugat el.

Cu doi ani înainte de inaugurare, acest parc de distracţii unic în felul său a generat deja numeroase polemici. Preşedintele consiliului local din oraşul în care va fi construit parcul ErotikaLand, Matheus Erler, membru al Partidului Socialist, s-a declarat îngrijorat de faptul că oraşul Piracicaba riscă să devină dintr-o dată ”o capitală a sexului”. Acelaşi politician se teme că oraşul lui va atrage, pe termen lung, o mulţime de ”depravaţi”.

În replică, antreprenorul Mauro Morata, care va investi 20 de milioane de euro în acest parc de distracții, invocă ”o abordare sănătoasă asupra sexului”. 

Organizatorii spun că parcul are potenţialul de a stimula economia regională, dar şi libidoul turiştilor care vizitează Brazilia. În plus, 250 de noi locuri de muncă vor fi astfel create. 

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă