Banner cu Florence Aubenas si Hussein Hanoun, la Universitate

Ieri, INITIATIVA R, impreuna cu "Romania libera", a instalat la Universitate, pe cladirea Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", un banner cu imaginile jurnalistei franceze Florence Aubenas (de la "Liberation") si insotitorului ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Ieri, INITIATIVA R, impreuna cu "Romania libera", a instalat la Universitate, pe cladirea Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", un banner cu imaginile jurnalistei franceze Florence Aubenas (de la "Liberation") si insotitorului acesteia, Hussein Hanoun, colaborator la aceeasi publicatie. Actiunea face parte din programul demarat de INITIATIVA R, "Romania libera" si asociatiile partenere de solidaritate cu jurnalistii francezi rapiti in Irak.
Pana in prezent au fost adunate circa 1.000 de semnaturi de solidaritate cu jurnalista franceza Florence Aubenas si ghidul Hussein Hanoun.
In zilele urmatoare, actiunile INITIATIVA R vor continua prin editarea unei pagini web dedicate, tiparirea de carti postale, pliante si postere. De asemenea, vor fi trimise scrisori la Ambasada Irakului, Ambasada Frantei si reprezentanta UE la Bucuresti. Pe site-ul "Romaniei libere" (www.romanialibera.ro) vor fi postate fotografiile celor doi ostatici.

Citește totul despre:

Comentarii