4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAndreea Ionescu, sinucigaşa de pe Facebook, povesteşte de ce vrut să-şi ia...

Andreea Ionescu, sinucigaşa de pe Facebook, povesteşte de ce vrut să-şi ia viaţa

“Nici un ban în casă. Datorie la lumină – 350 lei. Bilet de avion la avocat – 800 lei (pentru deplasarea la Iaşi). Frigiderul gol. Animalele nu mai au de mancare. Iliuţa pleacă la şcoală spunând că vrea o sticlă cu apă şi o napolitană. În permanenţă îi este foame. Are 11 ani şi e în creştere. Pentru iunie nu mai avem bani de chirie. Pisica albastru de Rusia în vârstă de 18 ani e pe moarte. Andreea Ionescu îşi pune muzica şi deschide Facebook. Plânge”, scrie Andreea Ionescu, femeia care anunţase, joia trecută, pe Facebook, că se va sinucide.

În mesajul de joi, Andreea Ionescu îşi anunţa sinuciderea. Femeia este mamă a doi copii. În scrisoarea de adio lăsată pe site-ul de socializare îşi cere scuze de la familie: “Iertaţi-mă dar This is it!”.

“Pe “Sfârşitul nu-i aici” al lui Florian Pitiş, decide să-şi taie venele. Nu o va opri nimeni. Încearcă să spună celor dragi câteva cuvinte. Postează mesajul pe desktop. Apropie cuţitul de mana”, continuă Andreea Ionescu pe blogul personal, în postarea intitulată “Jurnalul agoniei unei familii”.

Între timp, femeia a renunţat la gândul de a-şi lua viaţa, şi îşi caută un avocat care să o ajute să-şi rezolve problemele de natură juridică.

“Oare nu ştie nimeni un avocat bun? Care să rezolve totul din prima, fără să o lălăie luni de zile pe 2500 lei? Şi să ia un onorariu de suces o singură dată? De trei ani caut un avocat şi nu sunt în stare sa găsesc!”

Zeci de oameni din toată ţara au postat mesaje de susţinere pe contul de Facebook al Andreei Ionescu.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă