10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecial"Împuşcă-mă de trei ori!" Povestea celei mai stupide declaraţii de dragoste

“Împuşcă-mă de trei ori!” Povestea celei mai stupide declaraţii de dragoste

Un bărbat din Wisconsin vroia să-şi recucerească fosta prietenă. Aşa că, pentru a-i atrage atenţia, bărbatul a pus la cale un plan de-a dreptul… stupid. El şi-a rugat un prieten să-l împuşte în spate, însă, în mod suprinzător (sau nu), planul său a eşuat, scrie Huffingtonpost.

Procurorii din Wisconsin au spus că acest caz este “cel mai fenomenal de idiot” pe care l-au întâlnit. Potrivit plângerii depuse în ianuarie, Jordan Cardella şi-a rugat prietenul, Anthony Woodall, să-l “împuşte în spate de trei ori”, însă Woodall a refuzat. În loc să-i îndeplinească el însuşi dorinţa, Woodall i-a făcut cunoştinţă lui Cardella cu Michael Wezykl, care a fost de acord să ducă la capăt bizara declaraţie de dragoste în schimbul unei sume de bani sau a unor pastile.

Cardella s-ar fi împuşcat singur însă, fiind eliberat condiţionat, nu vroia să pună mâna pe un pistol.

După ce Wezyk şi-a luat arma de acasă, cei trei s-au retras într-un parc din apropiere. În plângere scria că “Wezyk l-a împuşcat pe Cardella în braţ, după care Cardella s-a prăbuşit. A cerut să fie împuşcat din nou, însă Wezyk a zis ‘gata, am terminat'”. Deci, Cardella nu a avut parte de toate cele trei împuşcături de care credea acesta că e nevoie pentru a atrage mila fostei sale prietene.

“Îmi pare rău că am adus ceva atât de stupid în tribunalul dumneavoastră”, i-a spus Wezyk judecătoarei Rebecca Dallet. Wezyk şi Woodall au fost eliberaţi condiţionat, dar vor fi ţinuţi sub observaţie timp de doi ani şi vor trebui să muncească 100 de ore în folosul comunităţii.

Acuzaţiile împotriva lui Cardella au fost retrase, fiind “pedepsit” numai cu o cicatrice care ascunde o poveste ruşinoasă.

Vestea proastă? Fosta prietenă nu l-a vizitat în spital.

Cele mai citite

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

România, pe ultimul loc din UE când vine vorba de vaccinare împotriva HPV

România nu stă deloc bine la capitolul vaccinare împotriva HPV. Potrivit standardelor impuse de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), țara noastră va avea nevoie...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă