18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFake-news-ul ce a propagat Polidinul ca leac al coronavirusului, ”eliminat la sursă”!

Fake-news-ul ce a propagat Polidinul ca leac al coronavirusului, ”eliminat la sursă”!

Grupul de Comunicare Strategică a înaintat astăzi, 25 martie, ministrului Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, propunerea de eliminare la sursă a conținutului unui articol apărut pe site-ul bpnews.ro (https://bpnews.ro/2020/02/24/coronavirusul-ucis-de-polidin/).

Decizia a fost luată pentru că reprezentanții site-ului bnews.ro au fost contactați de Grupul de Comunicare Strategică și au refuzat să corecteze informațiile false.

De asemenea, GCS a solicitat ministrului Afacerilor Interne blocarea totală a accesului la conținutul site-ului breackingnews.xyz.

Solicitarea a fost întemeiată pe faptul că portalul web a publicat în mod constant informații false, cu scopul evident de a dezinforma și a induce panica.

Site-ul breackingnews.xyz a fost generat pe o platformă din afara României și nu are reprezentanți care să poată fi contactați.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela a transmis decizia către ANCOM, instituție care a pus deja în aplicare măsurile necesare.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă