8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiEXTINDEREA CAPACITĂȚII DE PRODUCȚIE LA S.C. SEWING STITCH S.R.L., LA PUNCTUL DE...

EXTINDEREA CAPACITĂȚII DE PRODUCȚIE LA S.C. SEWING STITCH S.R.L., LA PUNCTUL DE LUCRU DIN GRECI

S.C. SEWING STITCH S.R.L., în calitate de beneficiar, implementează în perioada 01.01.2018 – 30.06.2021 proiectul cu titlul „Extinderea capacității de producție la S.C. SEWING STITCH S.R.L., la punctul de lucru din comuna GRECI, județ TULCEA”,COD MySMIS 122255, cu o valoare totală de 2.703.234,25 lei, din care suma de 1.282.056,48 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2.:Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului vizează extinderea activității de producție la nivelul firmei SEWING STITCH S.R.L., la unitatea situată în comuna Greci, județul Tulcea prin realizarea, pe termen scurt, de investiții în:

§  introducerea de surse de energie alternativă;
§  extinderea liniilor de producție prin dotarea cu noi utilaje tehnologice automatizate și active necorporale ce conduc la creșterea capacității de producție pe fluxul de lucru.

Investițiile planificate se vor derula în condițiile valorificării superioare a resurselor materiale, umane, de timp, a creșterii competitivității, precum și a promovării consecvente a priorităților orizontale agreate la nivelul statelor din UE, respectiv egalitatea de șanse, protecția mediului, eficiența energetică, societatea informațională.
În acest scop, în termen de 24 luni, se vor înființa noi linii tehnologice pentru activitatea productivă, se va amplasa un sistem de panouri fotovoltaice pe acoperișul fabricii din comuna Greci, județul Tulcea și va fi certificat un sistem de management al calități OHSA 18001:2007.

Informații suplimentare se pot obține de la sediul social al firmei S.C. SEWING STITCH S.R.L. situat în Municipiul Tulcea, str. Isaccei nr. 40, camera 2, etaj 1, județ Tulcea, persoană de contact: Administrator Maranda Cătălina-Florina, telefon 0742018790, email: sewingstitch@yahoo.com.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă