Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Expoziţia ''Vibraţii în 3D'' a sculptorului Marian Sava, de vineri, la ICR

Expoziţia "Vibraţii în 3D", semnată de sculptorul Marian Sava, în cadrul căreia vor fi prezentate 20 de sculpturi şi 16 plachete selectate de artist, se va deschide vineri, de la ora 18,00, în Sala Mare a Institutului Cultural Român.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.08.2018 - 12:07

Personalitate artistică recunoscută pe plan internaţional şi aproape necunoscută în România, sculptorul Marian Sava a primit, în luna mai, Premiul de Excelenţă în cadrul Galei "100 pentru Centenar" de la Bruxelles, distincţie care răsplăteşte zece persoane de origine română stabilite în Belgia, precizează ICR.

Acestui demers de onorare a artistului Marian Sava s-au alăturat în anii trecuţi şi reprezentanţii ICR Bruxelles, contribuind la organizarea a două dintre expoziţiile acestuia în Belgia: "Sava |Vibrations en 3D" la Le Cercle Royal Gaulois în anul 2017, respectiv participarea în cadrul festivalului EUROPANOVA în 2015, informează sursa citată.

După prezentarea de la ICR, în perioada 31 august - 14 septembrie, expoziţia va fi itinerată la Muzeul de Artă Constanţa, în perioada 18 - 29 septembrie, şi la Muzeul de Arta Vizuală Galaţi, oraşul natal al plasticianului, în perioada 3 - 21 octombrie.

Potrivit ICR, Gala "100 pentru Centenar" de la Bruxelles deschide o serie de evenimente în cadrul cărora vor fi premiaţi 100 de români de succes din Belgia, Statele Unite ale Americii, Italia, Spania, Portugalia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Grecia, Israel.

Comentarii

loading...