12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiExplozie şi incendiu la o fabrică de armament din Cugir

Explozie şi incendiu la o fabrică de armament din Cugir

Explozia s-a produs în zona tunelului de încercări de la Uzina Mecanică Cugir, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

”În aproximativ 15-20 de minute elicoterul SMURD va ateriza pe stadionul Cugir, victima este stabila si conştientă”, a transmis ISU Alba. 

Sursa citată a precizat că explozia s-a produs într-un spaţiu al UM Cugir dat spre folosinţă Fabricii de Arme pentru testări din cauza faptului ca tunelul acestora de incercari a fost afectat de explozia de anul trecut.

ISU Alba intervine cu mai multe autospeciale, la Uzina Mecanică Cugir, unde s-a produs o explozie urmată de incendiu. Două persoane au suferit arsuri şi primesc îngrijirile medicilor.

”Explozia s-a produs în zona tunelului de încercări, din explozie au rezultat două victime confirmate:  femeie, 53 ani, cu arsuri pe aprox. 40% din corp pentru care a fost solicitat elicopter SMURD şi o femeie, 58 ani, arsuri mai uşoare pe 1 brat asistata de SAJ Cugir”, a transmis ISU Alba.

Incendiul nu se manifestă cu flacără vizibilă şi se intervine pentru lichidare.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă