11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiExplozie într-o mașină care transporta oxigen și acetilenă. S-a întocmit dosar penal

Explozie într-o mașină care transporta oxigen și acetilenă. S-a întocmit dosar penal

O mașină în care se aflau o butelie cu oxigen și alta cu acetilenă a fost afectată de un incendiu, care a generat, la rândul lui, o explozie.

Accidentul s-a produs marți, 13 iulie 2021, pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea. Două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, iar o a treia persoană a suferit un atac de panică.

Au fost avariate mai multe autovehicule şi s-au spart geamuri de la mai multe locuinţe.

Potrivit ISU Vâlcea, explozia s-a produs la un autovehicul tip dubă, care aparţine unei societăţi având ca atribuții întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu gaz metan. Buteliile care au făcut explozie serveau, probabil, la activitatea de sudură autogenă. Mașina în care se aflau cele două butelii a fost complet distrusă.

“În prezent, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, faptă prevăzută de art. 255, alin.1 şi 2 din Codul penal, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă