12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVolvo, Caterpillar şi Komatsu se prezintă la prima ediţie UTICAM

Volvo, Caterpillar şi Komatsu se prezintă la prima ediţie UTICAM

Evenimentul de interes naţional şi internaţional reuneşte cei mai importanţi jucători din piaţa utilajelor şi camioanelor pentru construcţii. Bergerat Monoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar, va prezenta la UTICAM peste 20 de utilaje specializate, dar şi utilajele Komatsu vor fi acolo, iar Volvo, Case, Terra Romania şi multe alte companii importante din industrie vor defila la Uticam cu ultimele noutăţi tehnologice.

În cadrul târgului vor fi prezentate: camioane pentru construcţii, maşini pentru prepararea betonului, excavatoare, macarale pe şenile, automacarale şi multe alte utilaje de construcţii într-un cadru propice tranzacţiior avantajoase. Expozanţii promit spectacole de excepţie în care personajele principale vor fi chiar utilajele. UTICAM reprezintă un punct de atracţie atât pentru antreprenori, cât şi pentru cei care doresc să admire timp de câteva zile cele mai puternice utilaje pentru construcţii din România.
“UTICAM este un eveniment menit să prezinte pieţei construcţiilor noutăţile tehnologice apărute din 2008 până în prezent. În ultimii 3-4 ani, companiile membre ADUC au lipsit de la târgurile de specialitate, dar în acest timp producătorii au ieşit pe piaţă cu multe noutăţi, inovaţii şi îmbunătăţiri. Toate acestea vor fi admirate la UTICAM.” a declarat Dl. Petre Băbiceanu, preşedintele Asociaţiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcţii. Asociaţia reuneşte 19 companii specializate în distribuţia utilajelor pentru construcţii susţinând dezoltarea investiţiilor şi activităţii economice încă din 2005, anul înfiinţării.
O secţiune importantă din Uticam o reprezintă camioanele pentru construcţii, categorie în care întâlnim excepţionalele mărci MAN şi Mercedes printre primele confirmări din partea expozanţilor. Alături de acestea, regăsim şi companii cu vechime în afacerile pe roţi. Autoconstruct este primul exemplu. Compania prezintă la Uticam în premieră naţională două echipamente de profil: semiremorca basculabilă pentru construcţii Koegel Trailer, o noutate tehnologică în domeniu având panouri interschimbabile ce permit reparatii rapide şi la o calitate identica cu un vehicul nou şi semiremorca pentru transport agabaritic HRD Trailers GmbH. Încheierea unui contract cu Autoconstruct în zilele târgului oferă beneficiarilor mai multe avantaje prezentate de către Directorul Executiv Autoconstruct,

Dl. Nicu Gidei: “Un discount special, 3-7%, în funcţie de valoarea şi/sau tipului echipamentului achiziţionat şi un voucher pentru activitaţi de service în valoare de 500 EUR, valabil pentru orice operaţiune de mentenanţă aplicată vehiculului respectiv.
Lista completă a participanţilor la Uticam şi noutăţile prezentate la târg vor fi anunţate în săptămânile următoare. Prima ediţie a Târgului de Utilaje şi Camioane pentru Construcţii are loc în perioada 25 – 29 aprilie şi este organizată de Set Events în colaborare cu Asociaţia Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcţii.
Băneasa Shopping City sprijină organizarea celui mai mare Târg de Utilaje şi Camioane pentru Construcţii oferind un spaţiu de aproximativ 20.000 de metri pătraţi pentru expozanţi şi spaţii de parcare pentru vizitatori în incinta Zonei Comerciale Băneasa.
Programul zilnic de vizitare pentru publicul larg în perioada 25-29 aprilie începe la ora 10:00 şi se încheie la ora 17:00, iar taxa de participare este de 10 lei. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să consultaţi pagina oficială a evenimentului: uticam.ro.
Un eveniment organizat de Set Events şi A.D.U.C.
Parteneri media: România Liberă şi Casa Mea, Wall-Street, Agenda Constructiilor, Constructiv, Constructii Bursa, Transport Business, 100Construct, Ziua Cargo, Info Constructii, Trafic Media.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă