Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vladimir Putin: Rusia va dubla producţia de sisteme de rachetă strategice

Rusia va dubla, începând din 2013, producţia de sisteme de rachetă strategice, anunţă premierul Vladimir Putin, citat de NewsIn. "Începând din ...

Share

maria cocuți 0 comentarii

21.03.2011 - 15:35

Rusia va dubla, începând din 2013, producţia de sisteme de rachetă strategice, anunţă premierul Vladimir Putin, citat de NewsIn. "Începând din 2013, producţia de sisteme de rachetă se va dubla", a declarat Putin în cursul unei reuniuni pe tema programelor de armament desfăşurată la Botkinsk, în Siberia.

"În total, 1.300 de tipuri de echipamente şi armament vor fi achiziţionate. Obiectivul este ca până în 2020 trupele să dispună de echipamente moderne în proporţie de 70 la sută", adaugă premierul.

"Evenimentele actuale, în special în Libia, demonstrează încă o dată că avem motive să consolidăm capacităţile militare ale Rusiei", subliniază Putin.

Citește totul despre:

Comentarii