12.3 C
București
sâmbătă, 23 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Emisiuni cu bătăi la televizor. Vadim, în 2011, la evacuarea din...

VIDEO Emisiuni cu bătăi la televizor. Vadim, în 2011, la evacuarea din sediul PRM: Vită încălțată! Vii cu gorilele peste Corneliu Vadim Tudor?!

Scandalurile, certurile şi actele de violenţă nu sunt lipsite din talk-showurile din România. Ultimul incident de acest fel i-a avut protagonişti pe parlamentarul USR Mihai Goţiu şi sociologul Mirel Palada. Goţiu a fost lovit cu pumnul în faţă de fostul purtător de cuvânt în mandatul de premier al lui Victor Ponta, după ce usristul l-a făcut "nesimţit".

B1 TV. Senatorul USR Mihai Goţiu, lovit de Mirel Palada





Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anunţat miercuri seara că sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Goţiu (USR), în timpul unei pauze publicitare. Ulterior, Mihai Goţiu a precizat că a fost lovit de către Palada cu pumnul în gură.

”Din păcate, în pauza de publicitate s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goţiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment. Din păcate, au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.

”Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că am intrat în politică din cauza unora ca el. M-a lovit în faţă o singură dată. Comportamentul din aceasta seară e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizică, dar şi o agresiune a majoritatii. Azi, în Biroul Permanent când am cerut comisie de ancheta legata de modul în care s-a votat la moţunea de cenzură, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze. Am simţit decăderea totală a PSD-ului atunci când m-a lovit”, a declarat Mihai Goţiu, la B1, explicând incidentntul.




Mihai Goţiu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a fost ameninţat de către Mirel Palada înainte de a fi lovit în timpul pauzei unei emisiuni la B1 TV, senatorul USR precizând că în urma incidentului a avut doar buza spartă şi un picior julit.

”În timpul emisiunii, când se discuta despre prietenul domnului Palada, Sebastian Ghiţă, şi despre drumul banilor la Ploieşti, a intervenit în timp ce vorbeam. Când s-a întâmplat şi a doua şi a treia oară, i-am spus că este un comportament de om nesimţit şi ăsta este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenţia la limbaj şi m-am conformat. În pauză m-a ameninţat direct să nu-i mai spun că-i nesimţit – deşi eu mă referisem doar la comportamentul lui – şi că văd eu după emisiune”, a relatat Goţiu geneza incidentului.

Digi 24. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost dat afară din platoul emisiunii Jurnal de seară

Un alt conflict foarte cunoscut a avut loc la postul Digi24, în luna iunie 2016. Cosmin Prelipceanu a întrerupt dezbaterea din cadrul emisiunii „Jurnalul de Seară“ şi l-a dat afară din platou pe deputatul PSD Eugen Nicolicea, după ce acesta din urmă l-a jignit pe jurnalistul Moise Guran.

Jurnalistul Moise Guran a fost rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui PSD Liviu Dragnea, care în faţa sediului DNA, unde a fost citat în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, a declarat că românii trebuie să aleagă între pâine şi cătuşe.

„Nu e nevoie să aleagă, alege domnul Nicolicea pentru ei. Domnul Dragnea face licitaţiile, domnul Nicolicea dă amnistiile din când în când, la intervale regulate, sub o formă sau alta. Întreabă-l pe domnul Nicolicea ce este aceea «intenţie indirectă», iar apoi întreabă-l ce se întâmplă atunci când o infracţiune este redefinită în raport cu cei care sunt cercetaţi pentru faptă înainte de redefinire sau au fost deja condamnaţi“, a comentat, printre altele, Moise Guran.        





„Păi, probabil că nu i-a spus nimeni că vorbeşte prostii. Vorbeşti despre o grămadă de lucruri pe care nu le ştii. Eu nu am văzut în viaţa mea un reporter, sau ce zici că eşti, să vorbească prostii cu atâta siguranţă. Ai spus numai prostii. Râzi ca fraierul. Vorbeşti prostii cu gura plină. Nu ţi-ar fi ruşine! Obrăznicături ca tine am tot văzut pe post. Nu am venit aici să găsesc un sicofant ca el“, a intervenit deputatul PSD.

„Nu suntem la acel tip de emisiuni în care cel care înjură cel mai tare câştigă“, i s-a adresat Moise Guran deputatului, „Dar nici cel care latră cel mai tare nu are dreptate“, a răspuns Nicolicea.

„Nu vă permit să veniţi aici şi să ne jigniţi. V-am ascultat cu mare atenţie, v-am arătat respectul cuvenit, dar din această secundă nu mai aveţi ce căuta în acest studiou“, a fost reacţia lui Cosmin Prelipceanu.

B1 TV. Radu Mazăre a apostrofat un reporter B1

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a jignit o jurnalistă a postului B1 TV, afirmând că este liber şi că are dreptul la opinie, ba mai mult, edilul Constanţei a calificat televiziune drept un "post securist". "Ţoţi sunt nişte securişti când îl apăraţi pe Băsescu".

Transmisiune în direct. Evacuarea lui Vadim Tudor din sediul PRM

Evacuarea fostului preşedinte PRM, Vadim Tudor, în 2011, a devenit scena unui circ cu ecouri până azi. Politicianul şi-a vărsat furia pe executorul judecătoresc, gratulându-l cu apelative precum “vită încălţată”, “imbecilo” şi “pitica dracului”, “căţea turbată”. “Vii cu gorilele peste Corneliu Vadim Tudor?!”, i-a strigat liderul PRM executorului care era însoţit de poliţişti. Nici aceştia din urmă nu au scăpat de gură lui Vadim Tudor: “Mă arestaţi sau plecaţi! Noi nu plecăm de aici”.





El şi-a continuat tirul injuriilor când executorul a cerut presei să părăsească imobilul: ”Cine eşti tu, fă, proasto? Ministrul Justiţiei?” După ce s-a războit în interiorul clădirii cu executorul judecătoresc, lăsat fără camerele de filmat, preşedintele PRM a ieşit la balcon pentru a reclamă, folosindu-se de o portavoce, evacuarea la “comandă politică” a sediului partidului.

“A venit o escroacă pe nume Somaldoc (Paula Somaldoc, executor judecătoresc-n.r.) care pretinde că are o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă. Nu are minte, a fost trimisă să execute forţat o comandă. De un an de zile Băsescu se chinuie să evacueze PRM din sediu în speranţa că se risipesc membrii şi simpatizanţii lor şi trec la partidele create artificial de el. E vorba de aşa-zisul partid al lui Gabriel Oprea şi al lui Dan Diaconescu care nu au mai mult de 2% în sondajele reale”, a strigat Corneliu Vadim Tudor în portavoce.

B1 TV. Fostul parlamentar Marius Marinescu şi Anca Constantinescu

Fostul senator Marius Marinescu şi Anca Constantinescu sunt protagoniştii unui alt scandal televizat. Cei doi au avut un schimb dur de replici, în direct, la postul de televiziune B1 TV, în noiembrie 2008. Anca Constantinescu i-a vărsat lui Marius Marinescu un pahar de apă în poală, iar el i-a aruncat apa în faţă adversarei sale. Ba mai mult, fostul parlamentar i-a spus colegei sale de platou că are "faţă de bideu". La final, senatorul PC şi-a cerut scuze, concluzionând că "atâta mojicie este în politica asta…".

Ieşirile lui Giovanni Becali, la televizor

Giovanni Becali, vărul latifundiarului din Pipera, este cunoscut pentru ieşirile sale violente, în direct, la televizor şi pentru jignirile aduse moderatorilor şi invitaţiilor talk-showurilor.

 

Cele mai citite

Ciucă reafirmă la Chișinău sprijinul necondiționat pentru Republica Moldova

Pentru bunăstarea cetăţenilor, trebuie ca Republica Moldova şi România să rămână pe drumul comun, cel european, a declarat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la Chişinău,...

Gruparea Stat Islamic declară că patru dintre luptătorii săi au comis atacul de vineri de la Moscova

Gruparea jihadistă Stat Islamic (SI) a declarat sâmbătă că patru dintre luptătorii săi au comis atacul lansat vineri seara asupra unei săli de concerte...

Blinken condamnă un act „odios” și “terorismul sub toate formele sale” după atacul de la periferia Moscovei

Şeful diplomaţiei americane Antony Blinken a condamnat sâmbătă un act "odios" şi "terorismul sub toate formele sale", la o zi după atacul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă