VIDEO Mircea Toader (PDL), despre oamenii morţi în ger: Au băut şi au adormit acolo

Deputatul PDL Mircea Toader suţine că că majoritatea victimelor gerului au murit deoarece "au băut şi au adormit acolo", scrie Realitatea.net. Liderul PDL din Camera ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.02.2012 - 00:03

Deputatul PDL Mircea Toader suţine că că majoritatea victimelor gerului au murit deoarece "au băut şi au adormit acolo", scrie Realitatea.net.

Liderul PDL din Camera Deputaţilor a apărat guvernul pentru modul în care a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor şi pentru salvarea oamenilor din judeţele sinistrate. El a subliniat că dintre oamenii care au decedat în ultimele zile, doar unul a murit în maşină.

"Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo", a declarat Toader la Realitatea TV.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că în România au murit în total 74 de oameni prin hipotermie severă de la avertizarea de Cod galben de ger, emisă de meteorologi, până luni, majoritatea vicimelor fiind găsite în spaţii libere, şase dintre cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Totodată, în ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat 207 persoane fără adăpost şi cu hipotermie în unităţile medicale sau în locurile special amenajate pentru această perioadă cu temperaturi scăzute, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii.

În acest interval au fost înregistrate 6 decese în judeţele Alba (2), Galaţi, Ialomiţa, Mureş, Timiş. Cinci dintre cle şase persoane decedate au fost găsite în afara locuinţei.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii