Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Ministrul Daea nu elogiază numai oile: Vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, aduce un elogiu și vacilor, după ce a lădat, în mod repetat, oile.Aflat la Ialomiţa, pentru a celebra "Ziua porumbului", Petre Daea a spus că "vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte".

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2017 - 13:29

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, aduce un elogiu și vacilor, după ce a lădat, în mod repetat, oile.Aflat la Ialomiţa, pentru a celebra "Ziua porumbului", Petre Daea a spus că "vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte", conform Antena 3. 

"În câmp, vezi porumbul cum se recoltează, cu tehnică nouă, şi cum e adus în zootehnie şi transformat acel furaj în lapte, datorită acestui miracol extraordinar! Un miracol care transformă, acest animal care transformă furajul în lapte", a spus Petre Daea.

Întrebat dacă nu cumva apreciază acum mai mult oaia decât vaca, ministrul a răspuns: "Îmi plac tot atât de mult şi dau atenţie celor două specii în mod egal."

Citește și: 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...