Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Antonescu: Să îl ia Merkel pe Băsescu în Germania, să îi dea o bucată de pământ să se joace acolo

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la Antena 3, că România nu este o rezervaţie în care se poate întâmpla orice, şi a arătat că Angela Merkel îl poate lua pe Traian Băsescu în ...

Share

Rl online 0 comentarii

21.08.2012 - 23:04
Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la Antena 3, că România nu este o rezervaţie în care se poate întâmpla orice, şi a arătat că Angela Merkel îl poate lua pe Traian Băsescu în Germania, să îi dea o bucată de pământ "să se joace, cu PDL, de-a Băsescu", potrivit Mediafax.

Antonescu s-a referit, în cadrul declaraţiei sale, şi la Partidul Democrat Liberal, pe care l-a numit "sectă" şi "crescătorie de paraziţi pe lângă Parchet" dar şi "întreţinuţi ai Parchetului General".

"Aş vrea, poate să întrebe Guvernul, poate dumneavoastră, haideţi să întrebe o dată DNA-ul câte dosare de pedelişti, nu primari din ăia care ne-au fost daţi, ci dosare de parlamentari pedelişti au fost deschise, câte s-au închis, în ce stadiu mai sunt. Crescătoria asta de viermişori, pe lângă Parchetul General, în aceste zile, au arătat clar cum dictează ei împotriva legii şi împotriva a milioane de oameni", a spus Antonescu despre democrat-liberali.

Crin Antonescu a vorbit şi despre "marele legist, de fapt vameş" Vasile Blaga, care a ieşit zilele acestea şi a explicat cum se pot da ordine unor sute de primari.

"Noi refuzăm să dăm nişte date, noi boicotăm, încchidem uşa, nu dăm niciodată Ministerul de Interne. Aşa ceva nu mai poate fi tolerat", a mai afirmat Antonescu.

El a menţionat că nimeni nu tolerează aşa ceva, "nici domnul Barosso, în restul UE, nici doamna Merkel în Germania".

"Nu are nicio obligaţie România să fie rezervaţia în care se poate întâmpla orice, pentru că aşa le convine unora, care nu trăiesc în România, care nu plătesc impozite în România şi care nu suferă abuzurile pe care le suferă românii, începând cu batjocorirea acestui vot. Să îl ia în Germania doamna Merkel, Germania este o ţară mare, prosperă, să îi dea o bucăţică de pămând acolo lui Băsescu şi PDL-ului, să se joace acolo de-a Băsescu. În România, nu", a mai afirmat Antonescu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...