9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Scandal la Antena 3. Cosette Chichirău s-a certat cu Mugur Ciuvică:...

VIDEO. Scandal la Antena 3. Cosette Chichirău s-a certat cu Mugur Ciuvică: Omul ăsta aberează. Domnule Ciuvică, sunteți aberant. Este un atac mizerabil ce faceți aici și eu voi ieși din platou

În timpul emisiunii ”Ediția Specială”, moderată de Răzvan Dumitrescu, deputata USR, Cosette Chichirău a părăsit platoul emisiunii transmise pe postul Antena 3, după o ceartă în direct cu Mugur Ciuvică, şeful Grupului de Investigaţii Politice.

Fostul consilier al lui Emil Constantinescu a acuzat-o pe Chichirău că nu a plătit taxele în ultimul an, motiv pentru care România nu are autostrăzi. Politiciana i-a replicat lui Ciuvică faptul că acuzațiile pe care i le aduce sunt "aberante și mizerabile". Totodată, deputata USR a declarat că ea a locuit, pentru o perioadă, în SUA şi nu din cauza ei România nu are autostrăzi de 27 de ani. "Atacul" lui Chichirău nu s-a oprit aici. Aceasta i-a spus fostului politician că a părăsit ţara din cauza oamenilor de teapa lui.

Mugur Ciuvică: Autostrăzi nu avem pentru că dumneavoastră nu plătiți impozite și declarați venituri zero. Încercați să plătiți impozit la stat și apoi întrebați ce s-a întâmplat cu ei. Dacă vă declarați casnică atunci nu sunt bani nici de autostrăzi.

Cosette Chichirău: Din cauza mea nu sunt autostrăzi?

Mugur Ciuvică: Da, pentru că nu vă plătiți impozit!

Cosette Chichirău: Românii din străinătate au trimis în România 60 de miliarde de euro. Nu eram casnică. Astea sunt atacuri murdare și nu vă permit, domnul Ciuvică! Ați ajuns prea departe și nu vă permit, domnule Ciuvică! Eu nu sunt fără ocupație! Omul ăsta aberează. Domnule Ciuvică, sunteți aberant. Eu am un portofoliu de investiții. 

Mugur Ciuvică: Nu aveți activitate productivă, doamnă. Nu plătiți impozite la stat. Deci nu aveți cum să cereți autostrăzi dacă nu plătiți impozit la stat.

Cosette Chichirău: Este un atac mizerabil ce faceți aici și eu voi ieși din platou dacă el continuă. Este mizerabil la adresa mea. Ca să spuneți că România nu are autostrăzi de 27 de ani, din cauza mea, este oribil ce faceți. Ăsta este motivul pentru care România nu progresează. Românii din străinătate au susținut țara asta mai mult decât orice investitor străin. Noi suntem cei care au muncit în străinătate. Acolo am fost singuri pentru că voi jefuiți țara asta! Noi am fost singuri acolo și am fost săraci în străinătate pentru că voi sunteți corupți și furați! Nu vă permit asta! Sunteți de o mizerie extraordinară”, a declarat Cosette Chichirău.

Cele mai citite

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

La un pas de istorie! Thailanda, tot mai aproape de legalizare căsătoriilor între persoane de același sex

Parlamentul thailandez a aprobat miercuri, cu o majoritate covârșitoare, un proiect de lege privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, un pas istoric,...
Ultima oră
Pe aceeași temă