VIDEO Tudose, după întâlnirea cu președintele Iohannis: Discuţia a fost dacă pot semna actele miniștrilor demiși săptămâna aceasta

Purtătoarea de cuvânt a șefului statului a confirmat că a avut loc o întâlnire, marți, între președintele Iohannis și premierul Tudose.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.10.2017 - 17:01

UPDATE 17.00: Premierul Tudose a declarat, marţi, legat de întâlnirea pe care a avut-o la cu preşedintele Klaus Iohannis, că a discutat despre posibilitatea ca şeful statului să semneze actele săptămâna aceasta. Declaraţia vine în contextul în care Tudose a confirmat că există o listă de miniştri remaniabili.

"Discuţia cu preşedintele Iohannis a fost dacă e dispus să semneze actele săptămâna aceasta şi ce s-a discutat la Varna", a declarat Mihai Tudose, după şedinţa social democraţilor.


UPDATE 13,10: Purtătoarea de cuvânt a șefului statului a confirmat că a avut loc o întâlnire, marți, între președintele Iohannis și premierul Tudose.

"S-a impus o discuție interinstituțională, absolut normală într-un asemenea context", a precizat Mădălina Dobrovolschi.

Purtătoarea de cuvânt a explicat că nu a fost vorba de întâlnirea săptămânală dintre președinte și premier, ci despre o întâlnire legată de contextul "tensionat" din PSD și din Guvern.

"PSD ar trebui să-şi rezolve problemele, să îşi vadă de guvernare, pentru că românii au votat pentru rezultate, pentru o guvernare performantă. Românii nu au votat pentru scandaluri de partid", a spus Mădălina Dobrovolschi.

Mădălina Dobrovolschi a precizat, pe de altă parte, că premierul are dreptul să decidă remanierea unor miniștri, în cazul în care consideră necesar.

După întâlnirea cu șeful statului, premierul Tudose a plecat spre sediul PSD.


Purtătoarea de cuvânt a președintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, face declarații de presă la Cotroceni, de la ora 13.

Principalul subiect este legat de posibila remaniere a unor membri ai Guvernului Tudose.

Citește totul despre:

Comentarii