VIDEO. Procurorul Doru Țuluș: Kovesi nu m-a iubit niciodată. Atâta umilință n-am suportat în 23 de ani carieră. DNA este o caricatură

Procurorul Doru Țuluș a declarat, marți, la ieșirea de la CSM, că această revocare din funcție cerută de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, reprezintă o umilință cu care nu s-a confruntat niciodată, în 23 de ani de carieră.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 04.07.2017 - 18:00

Procurorul Doru Țuluș a declarat, marți, la ieșirea de la CSM, că această revocare din funcție cerută de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, reprezintă o umilință cu care nu s-a confruntat niciodată, în 23 de ani de carieră. Ba mai mult, Țuluș a susținut că procurorul-șef "nu l-a iubit niciodată" și a profitat de scandalul generat de înregistrările apărute în presă pentru a "face epurări pe criterii subiective'.

"În cererea de revocare nu se scrie că am fost la acea vânzare. Vânzarea a fost la jumătate. Nu l-am văzut în viaţa mea pe Rotaru, l-am informat pe Daniel Morar. Era o frenezie atunci, mulţi magistraţi îşi vindeau drepturile. Când am dat soluţie în dosarul Rotaru uitasem cine e, dosarul fusese soluţionat de un procuror, eu am contrasemnat.

De iubit, nu m-a iubit foarte tare niciodată (n.r. Laura Codruța Kovesi), dar după apariţia acelor înregistrări în presă a început să epureze pe criterii exclusiv subiective", a declarat Țuluș.

Întrebat dacă este autorul acelor înregistrări, procurorul Doru Țuluș a negat: "Nu, niciodată"!

Procurorul Doru Țuluș a afirmat că această revocare este o umilință pe care nu a mai trăit-o niciodată în 23 de ani de carieră în DNA. 

"Atâta umilință n-am suportat, lucrez de 23 de ani în DNA. Nu cred că s-au creat tabere. Eu cu oamenii ăștia doi nu suntem o tabără, ne vedem cel mult o dată pe lună. Eu, unul, nu am fost în nicio tabără. Eu țin foarte mult la instituția asta și la ce trebuie să facă. Sunt o suită de plângeri disciplinare, de revocare...

Mie nu mi-a dat nimeni niciodată comandă, nici doamna Kovesi și nimeni altcineva. O să fac o cerere la Parchet și o să acționăm în instanță. De un an, instituţia asta, DNA, a ajuns o caricatură, am ajuns o caricatură.", a mai adăugat Doru Țuluș.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...