VIDEO Momentul în care poarta de la intrarea în Timișoara se prăbușește peste o mașină, iar un tânăr de 24 de ani moare

Pe Internet a fost postat un clip video care redă momentul în care poarta de intrare în municipiul Timișoara s-a prăbușit.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.09.2017 - 14:52

Pe Internet a fost postat un clip video care redă momentul în care poarta de intrare în municipiul Timișoara s-a prăbușit.

În urma acestui accident, un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Poliția a deschis un dosar penal.

ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

În urma furtunii de duminică după-amiază, poarta de intrare în municipiul Timişoara, dinspre Lugoj, a fost luată de vântul puternic, care a bătut cu peste 90 de kilometri la oră şi a căzut peste o maşină în care se afla un tânăr de 24 de ani, care a murit pe loc.El avea 24 de ani şi era student în anul 6 la Facultatea de Medicină Dentară.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii vor încerca să stabilească cine se face vinovat că poartă, inaugurată de Primăria Timişoara în vara lui 2015, care a costat 56.000 de euro, s-a putut prăbuşi atât de uşor.

Potrivit Digi 24, muncitorii firmei Stareto, căreia i-a fost încredinţată lucrarea, au demolat structura veche a porţii, au făcut intervenţii pe consolele verticale, dar şi pe grinda metalică orizontală. Lucrarea a costat 56.000 de euro, din care o mică parte, aproximativ 4.500 de euro, a reprezentat o sponsorizare.

În timpul furtunii de duminică, din vestul țării, opt oameni și-au pierdut viața. Citește totul despre:

Comentarii

loading...