15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. VIDEO: Incendiu puternic la un hotel din Mamaia

UPDATE. VIDEO: Incendiu puternic la un hotel din Mamaia

UPDATE: Incendiul izbucnit, joi dimineață, la Hotelul Histria din stațiunea Mamaia a fost stins de pompieri după aproximativ cinci ore, conform Mediafax. 

Prejudiciul estimat de patronul imobilului este de 50.000 de euro. 

”În total, aproximativ 70 de pompieri și 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă au fost la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU.

——

Pompierii de la ISU Dobrogea intervin la această oră cu opt autospeciale la hotelul Histria din Mamaia unde a izbucnit un incendiu puternic, potrivit Ziua de Constanța. 

În momentul în care s-a declanșat incendiul, în hotel se aflau trei persoane, care au fost evacuate. Potrivit primelor evaluări au fost afectaţi circa opt sute de metri pătraţi de acoperiş. 

Fumul este atât de intens încât circulația în zonă a fost blocată. 

Pompierii spun că focul s-a intensificat şi din cauza vântului puternic Una dintre maşinile pompierilor a cedat şi s-a lăsat pe o parte din cauza greutăţii.

Hotelul Histria aparţine omului de afaceri George Virgil Bosânceanu, care a declarat că, cel mai probabil,  încendiul a pornit de la eoliana cu care alimentează unitatea de cazare cu energie electrică, şi la care presupune el s-ar fi produs un scurtcircuit.

Tot Bosânceanu mai spune că hotelul era închis mâine având un termen la instanţă în care aşteaptă pronunţarea.

„De la eoliana de acolo a făcut un scurt. Nu cred că e vreo mână criminală. După ce că am 10 ani de condamnare, să-mi mai dea şi… Nu cred… Sunt vreo 600 metri de acoperiş afectaţi. Nu am nici asigurare. Eu cu pagubele sunt învăţat. Eu mâine s-ar putea să nu mai fiu…”
 

Sursa: Youtube/ Ziua de Constanța 

 

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă