VIDEO. Gândaci în Spitalul Județean Constanța. Martor: Pleci de acolo mai bolnav decât te-ai dus

Un constănțean ne-a trimis imagini despre care spune că sunt realizate în cursul zilei de 11 septembrie, în Spitalul Județean Constanța.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2017 - 14:34

UPDATE 13.09. Conducerea Spitalului Județean Constanța a reacționat în urma acestor imagini. ”Vă aducem la cunoștință faptul că dezinsecția este efectuată o dată pe luna în toate secțiile Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf Apostol Andrei” Constanța si, suplimentar, la două saptamani, în sectiile care nu au fost renovate, printre care si sectia Neurologie. Conducerea SCJU face tot posibilul pentru a remedia această situație și a imbunătăți condițiile pacienților.  Astfel, în ultima perioadă, în secția Neurologie, au fost înlocuite noptierele vechi cu unele noi. Pentru că lemnul favorizează ascunderea insectelor, în perioada imediat următoare, va fi înlocuită și tâmplăria din lemn cu tâmplărie PVC. Astfel, vor fi schimbate tocurile și ușile tuturor saloanelor din această secție. În continuare, facem apel la pacienți și aparținători să nu mai păstreze produse alimentare în saloane, pe timpul nopții.”, au declarat reprezentanții conducerii spitalului, pentru România liberă.
 

Un constănțean ne-a trimis imagini despre care spune că sunt realizate în cursul zilei de 11 septembrie, în Spitalul Județean Constanța.

În ele se vede cum mai mulți gândac se plimbă nestingheriți printre bolnavi.

„Imaginile au fost filmate la etajul al treilea, în secția de Neurologie. Pleci de acolo mai bolnav decât te-ai dus.”, a spus acesta.

Deși mai multe secții ale spitalului au fost renovate, cea de Neurologie nu a fost încă reabilitată.

Fostul director al spitalului, Dănuț Căpățână, ispășește în prezent o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani și 8 luni.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...