10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. UPDATE: Explozie puternică la o fabrică din Sighetu Marmației. Ce a...

VIDEO. UPDATE: Explozie puternică la o fabrică din Sighetu Marmației. Ce a provocat accidentul

UPDATE: Explozia de la fabrică de mobilă din Sighetu Marmației a fost provocată, cel mai probabil, de scânteile mecanice produse de instalaţia de exhaustare, potrivit Mediafax. 

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apa şi spumă, pentru stingerea incendiului acţionând şi pompierii serviciul privat al societăţii unde a izbucnit focul. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră şi a distrus pereţii staţiei de filtrare, saci filtranţi, suporţi de saci filtranţi şi panouri de protecţie.

Cei doi angajați răniți în explozie erau angajați legal, a informat Inspecția Muncii. 

——

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, miercuri, la o fabrică de mobilă din Sighetu Marmației. În urma accidentului un bărbat a fost rănit și a fost transportat de urgență la spital, potrivit someșeanul.ro

Potrivit unor martori, din zona fabricii Plimob s-au auzit două explozii succesive. Suflul exploziilor a zguduit clădirile aflate în imediata apropiere. Prima explozie s-a produs cu flacără, spun martorii, care au fugit din zonă, după ce au auzit și a doua bubuitură puternică.

Bărbatul rănit a suferit arsuri de gradul I și II pe aproximativ 20% din suprafața corpului, potrivit directorului spitalului din Sighet. 

La această oră incendiul a fost stins, iar  pompierii continuă cercetările pentru a stabili care au fost cauzele producerii exploziei.

Sursa: Youtube/ Someșeanul Dej

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă