Victor Ponta: Sper să terminăm cu acest sistem care face numai rău unei bune guvernări. Dragnea anunță în fiecare zi câte o gogoașă, să arate că el e șeful

Fostul premier Victor Ponta susține, într-un mesaj postat, luni, pe pagina sa de Facebook, că speră ca premierul Mihai Tudose „să îngroape” impozitul pe gospodărie.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

17.07.2017 - 18:17

Fostul premier Victor Ponta susține, într-un mesaj postat, luni, pe pagina sa de Facebook, că speră ca premierul Mihai Tudose „să îngroape” impozitul pe gospodărie.

„Mă bucur că rațiunea a câștigat și nu se schimbă sistemul de impozitare-sper ca Premierul Tudose să <<îngroape>> și cealaltă trăznaie numită <<impozitul pe gospodărie>>! Avem nevoie doar de stabilitate legislativă și de un ANAF nepolitizat, care să combată evaziunea fiscală. Mai sper să terminăm cu acest sistem care face numai rău unei bune guvernări. Dragnea anunță, în fiecare zi, de la partid, câte o gogoașă umflată că să arate că el e <<șeful>> și premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpiră să o respingă cât mai delicat, că să nu se supere prea tare!  O guvernare eficientă se face doar cu autoritatea prim-ministrului acceptată și respectată, cu măsuri economico-fiscale stabile și predictibile și cu miniștri puși pe criterii de competență. Nu de slugărnicie față de <<șeful suprem>> sau de apartenență la TelDrum sau CJ Teleorman!”, a scris el, pe Facebook.


 

 

Premierul Tudose a declarat, luni, după ședința coaliției PSD-ALDE, că impozitul pe cifra de afaceri nu va fi aplicat de Guvernul său, în acest moment.

„Nu aplicăm impozitul pe cifra de afaceri. Aici eu m-am grăbit un pic şi v-am spus de la Bruxelles că am văzut simulările şi am luat decizia că nu se pot implementa. Eu am luat această decizie pe baza discuţiei şi a materialelor pe care mi le-a dat ministrul Finanţelor Ionuţ Mişa. Chiar pe avion am luat decizia, la dus. Trei ore am stat împreună şi am vorbit despre acest lucru. Azi am prezentat şi coaliţiei elementele care au stat la baza acestei decizii şi consideraţi încheiat acest subiect”, a spus Mihai Tudose. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...