11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialVeste proastă pentru Teodorovici: Fosta soţie a ministrului nu își poate justififica...

Veste proastă pentru Teodorovici: Fosta soţie a ministrului nu își poate justififica o parte din avere

Fosta soţie a ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, Florentina Costache, nu poate justifica 204.000 de euro, informează un comunicat remis de ANI.

Astfel, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 722.230,92 de lei (aproximativ 204.000 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu familia, în perioada 2000-2012, de către Florentina Costache (fostă Teodorovici), funcționar public în Ministerul Transporturilor.

În acest context, inspectorii fiscali au cerut Comisiei de cercetare a averilor de la Curtea de Apel București să facă verificări cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate, împreună cu familia, de către Florentina Costache.

Potrivit ANI, Florentina Costache este director adjunct al Direcției Generale Relații Financiare Externe din cadrul AM POST – Ministerul Transporturilor.

Florentina Costache a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare şi elementele identificate și a depus un punct de vedere la dosarul de evaluare.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă