Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Veste proastă pentru Teodorovici: Fosta soţie a ministrului nu își poate justififica o parte din avere

Fosta soţie a ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, Florentina Costache,nu poate justifica 204.000 de euro.

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2015 - 17:59

Fosta soţie a ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, Florentina Costache, nu poate justifica 204.000 de euro, informează un comunicat remis de ANI.

Astfel, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 722.230,92 de lei (aproximativ 204.000 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu familia, în perioada 2000-2012, de către Florentina Costache (fostă Teodorovici), funcționar public în Ministerul Transporturilor.

În acest context, inspectorii fiscali au cerut Comisiei de cercetare a averilor de la Curtea de Apel București să facă verificări cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate, împreună cu familia, de către Florentina Costache.

Potrivit ANI, Florentina Costache este director adjunct al Direcției Generale Relații Financiare Externe din cadrul AM POST - Ministerul Transporturilor.

Florentina Costache a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare şi elementele identificate și a depus un punct de vedere la dosarul de evaluare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...