Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Verdict: Sergiu Andon a fost găsit incompatibil. Deputatul PC trebuie să renunţe la mandatul în Parlament

Deputatul PC Sergiu Andon a fost găsit incompatibil de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în urma sesizării ANI şi şi-a pierdut locul în Parlament. Din completul care tergiversa judecarea s-au retras ...

Share

Ondine Ghergut 0 comentarii

03.04.2012 - 15:55

Deputatul PC Sergiu Andon a fost găsit incompatibil de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în urma sesizării ANI şi şi-a pierdut locul în Parlament.

Din completul care tergiversa judecarea s-au retras magistraţii Gabriela Bârsan şi Iuliana Puşoiu, anchetate pentru corupţie de DNA.

Agenţia Natională de Integritate a stabilit că deputatul Sergiu Andopn se află ȋn stare de incompatibilitate la data de 1 iunie 2009. Mai precis, ANI a stabilit că deputatul, care este şi avocat, a acordat asistenţă juridică unei persoane cercetate pentru infractiuni de corupţie, deşi legea interzice. Sesizarea ANI a fost făcută de DNA.

România liberă a relatat în articolul intitulat "Cum poţi să fentezi legea şi să-ţi păstrezi locul ȋn Parlament. Sergiu Andon a reuşit să-şi amâne aproape trei ani procesul de incompatibilitate" performanţele deputatului Andon de a amâna pronunţarea aproape trei ani. Citeşte mai multe aici.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...