Vadim Tudor: Boagiu e slabă, TATOIU era mai bună ca vicepreşedinte al PPE

Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a fost aleasă, joi, în funcţia de vicepreşedinte al PPE. "Nu merita, e slabă", a spus Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV. L-ar fi preferat, însă, pe Vasile Blaga, pe care îl ...

Share

Rl online 0 comentarii

18.10.2012 - 22:39
Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a fost aleasă, joi, în funcţia de vicepreşedinte al PPE. "Nu merita, e slabă", a spus Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV. L-ar fi preferat, însă, pe Vasile Blaga, pe care îl cataloghează ca fiind "un foarte bun organizator", potrivit realitatea.net.

 

"Politică cu aer nu se face. Politica la nivel înalt costă bani. Nu mi-e foarte clar cât s-a dat pentru funcţia Ancăi Boagiu. Anca Boagiu nu merita. E slabă. Monica Tatoiu era de o mie de ori mai bună", a spus Vadim Tudor, joi seara, în emisiunea "Realitatea la raport".

L-ar fi preferat, însă, pe Vasile Blaga, pe care îl cataloghează ca fiind "un foarte bun organizator".

"Ar fi meritat Blaga. Blaga e un foarte bun organizator. Are o minte de vameş. (...) PDL ar fi avut oameni mai capabili care să reprezinte formaţia asta politică ce totuşi nu se va eterniza la conducerea Europei, s-o reprezinte cu mai multă autoritate", a încheiat liderul PRM.

 

Citește totul despre:

Comentarii