13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUrmărirea penală în cazul patronilor Colectiv a fost EXTINSĂ

Urmărirea penală în cazul patronilor Colectiv a fost EXTINSĂ

Urmărirea penală în cazul celor trei proprietari ai clubului Colectiv a fost extinsă, după ce zeci de persoane au depus plângere penală împotriva lor pentru vătămare corporală, potrivit Digi 24. 

Patronii clubului Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu și Paul Cătălin Gancea au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pe 3 noiembrie. 

Alin George Anastasescu este din Voluntari, judeţul Ilfov şi are 28 de ani, Costin Mincu are 36 de ani şi este din Bucureşti, iar Paul Gancea are 28 de ani şi este tot din Bucureşti. Colectiv Club SRL, înfiinţată în octombrie 2014, a avut o cifră de afaceri de 45.000 de lei în 2014.

Clubul Colectiv îşi desfăşura activitatea în baza declaraţiei pe propria răspundere, reprezentanţii Autorităţii Locale Sector 4 neavând competenţe în a controla respectarea normelor PSI, susţine Primăria sectorului 4, în declaraţie precizându-se că în bar/club sunt 80 de locuri pe scaun.

La concertul din seara tragediei, unde intrarea a fost gratuită, au asistat circa 350 de persoane, conform estimărilor participanţilor. Până în acest moment și-au pierdut viața 48 de persoane. 

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă