Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE Cel puţin 18 morţi în atacul asupra biroului ONU din Nigeria

Cel puţin 18 persoane au fost ucise şi multe altele au fost rănite în atacul de vineri asupra unei clădiri a ONU din capitala nigeriană Abuja, informează

Share

maria cocuți 0 comentarii

26.08.2011 - 14:51

Cel puţin 18 persoane au fost ucise şi multe altele au fost rănite în atacul de vineri asupra unei clădiri a ONU din capitala nigeriană Abuja, informează Mediafax.

Echipele de salvare continuă să scoată oameni de sub dărâmături, iar la faţa locului au fost trimişi experţi în deminare.

Jurnalistul Alkasim Abdulkadir, din Abuja, a declarat pentru CNN că a văzut şapte cadavre aduse la Spitalul Naţional de către reprezentanţi ai Crucii Roşii. El a declarat, de asemenea, că a văzut numeroase persoane rănite.

Un reprezentant al Spitalului Naţional din Abuja a declarat că tratează "numeroşi răniţi, mulţi dintre ei răniţi grav". Spitalul şi-a chemat tot personalul medical care era liber vineri pentru a putea face faţă urgenţelor.

Un reprezentant al medicilor a spus că este penurie de sânge pentru operaţii, iar rudele celor răniţi sunt deja la spital pentru a dona sânge.

Martorii oculari au declarat că a fost o explozie, apoi un perete a căzut peste mai multe persoane. Mulţi dintre răniţi au fost duşi la spital, potrivit martorilor oculari.

Jurnalistul Abdulkadir a declarat că este posibil ca o maşină-capcană să fi explodat în faţa clădirii, provocând o gaură în zid. El susţine că zona nu este foarte aglomerată deoarece este un district diplomatic, ambasadele liberiană şi americană fiind situate în apropiere.

Maşina-capcană a trecut prin primele două porţi ale complexului, înainte ca bombele să fie detonate, a declarat un oficial.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...