10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Vicepreşedintele CJ Olt a fost reţinut, el fiind cercetat pentru ucidere...

UPDATE. Vicepreşedintele CJ Olt a fost reţinut, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă

UPDATE: Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a fost reţinut, joi seara, pentru 24 de ore, potrivit B1TV. Oprescu este urmărit penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, abuz în serviciu şi fals privind identitatea. Procurorii au început urmărirea penală şi pe numele unui doctor de la Spitalul din Slatina, acuzat de abuz în serviciu şi favorizarea infractorului.

Se mai fac cercetări şi asupra modului în care i-au fost recoltate probele lui Oprescu, nefiind găsit alcool în sângele recoltat acestuia imediat după accident.

Vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, este urmărit penal pentru ucidere din culpă, transmite Mediafax. În acest caz este cercetat şi un medic de la Spitalul Judeţean, care ar fi încercat să falsifice probele pentru alcoolemie.

Parchetul Judecătoriei Slatina a anunţat, joi, că procurorii au început urmărirea penală în cazul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Olt Marius Oprescu, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, abuz în serviciu contra intereselor publice, fals privind identitatea şi refuzul, împotrivirea ori sustragerea de la recoltarea probelor biologice sau stabilirea alcoolemiei.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, este cercetat pentru omor din culpă, după ce a lovit cu maşina o căruţă, iar o persoană a murit, conform Digi 24.

Acum, unul din medicii legişti care lucrează la caz, Sorin Lesnic, spune că a fost obligat să schimbe raportul privind cauza morţii victimei.

Aseară, când a fost să ceară date suplimentare legate de acest caz, Sorin Lesnic susţine că a fost ameninţat şi împiedicat să obţină informaţii suplimentare chiar de conducerea spitalului.

În acel moment, între el şi cei din conducere s-a iscat un conflict aplanat de un echipaj de poliţie.

Vicepreşedintele CJ Olt a fost implicat ieri într-un accident rutier. El conducea o maşină a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, când se întorcea de la o inspecţie, şi a lovit o căruţă în care se aflau patru persoane.

Aseară, una din persoane a murit la spitalul din Slatina.

Cele mai citite

Internat de urgență la spital, după ce a mâncat conserve de pește

Un locuitor din orașul Urlați, județul Prahova, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu diagnosticul de botulism. Bărbatul a declarat medicilor...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă