Un primar PSD i-a jignit pe colegii ce-i cereau să vorbească la mitingul din Târgoviște: Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!

Cristian Stroe, primarul din comuna Şotânga, le-a spus participanţilor la mitingul PSD de la Târgovişte că i-au cerut colegii primari să vorbească clar şi cu dicţie, precum actriţa care a vorbit înaintea sa, el răspunzându-le: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”, potrivit News.ro.

Share

Alex Mihăilescu 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2017 - 18:12

Cristian Stroe, primarul din comuna Şotânga, le-a spus participanţilor la mitingul PSD de la Târgovişte că primarii colegi i-au cerut să vorbească clar şi cu dicţie, precum actriţa care a vorbit înaintea sa, el răspunzându-le: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”, potrivit News.ro.

La mitingul PSD de la Târgoviște, în deschidere, au susținut discursuri președintele organizației din Dâmbovița, senatorul Adrian Ţuţuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb şi senatorul Titus Corlăţean. Cei trei au fost urmaţi de actriţa Camelia Varga.

După discursul actriței, Țuțuianu l-a invitat pe Cristi Stroe să vorbească, iar cel din urmă a spus publicului că ceilalți primari l-au instruit cum să se adreseze:

”Colegii mei primari din spate mi-au făcut instructajul: «Să vorbeşti tare şi cu dicţie, ca doamna Camelia Varga!» Eu le-am spus: «Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!»”, şi-a început Stroe discursul susţinut la Târgovişte.

După ce au ascultat, timp de aproape o oră, discursurile cu mesaje mobilizatoare susţinute de lideri ai PSD şi de primari dâmboviţeni, pe scena amenajată în Piaţa Revoluţiei, participanţii la manifestaţia de la Târgovişte au plecat încolonaţi pe principalele artere rutiere din oraş, iar manifestaţia s-a încheiat în faţa sediului PSD din municipiu.

Peste 5.000 de oameni au participat sâmbătă, la un miting pro-PSD și pro-Guvern la Târgoviște. La manifestația organizată de social-democrații din Dâmbovița a participat șeful Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, Adrian Țuțuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și fostul ministrul de Externe Titus Corlățean. 

De altfel, Adrian Țuțuianu a și anunțat, la începutul săptămânii, că va organiza un miting pro-Guvernul Grindeanu, după cel făcut săptămâna trecută, la Pitești și că vrea să aducă 10.000 de oameni.

”Eu nu am cerut aprobarea lui Liviu Dragnea să fac acest miting. Impulsul mi-a venit mai mult de la Organizaţia Argeş, avem şi noi o mică concurenţă între organizaţii, între judeţe... Am zis că dacă ei au făcut un miting cu 7.000 de oameni, noi am zis să facem unul cu 10.000”, spunea șeful PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu. 

”PSD Dâmboviţa dă întâlnire membrilor, simpatizanţilor şi tuturor celor care vor să-şi arate susţinerea pentru Guvernul Grindeanu sâmbătă, ora 10, în Piaţa Revoluţiei, adică în scuarul Primăriei Târgovişte, lângă statuia lui Constantin Brâncoveanu, acolo unde se va staţiona timp de aproximativ o oră. Apoi este programat un marş de solidaritate cu Guvernul, pe traseul: Bulevardul Libertăţii - strada Poet Grigore Alexandrescu - Bulevardul Mircea cel Bătrân - Bulevardul Independenţei - Bulevardul I.C. Brătianu - Bulevardul Regele Carol I - Bulevardul Mircea cel Bătrân - strada Poet Grigore Alexandrescu - Bulevardul Libertăţii - sediul PSD Dâmboviţa”, suna mesajul social-democraților din Dâmbovița, pentru mobilizare. 

Conform presei locale, fiecare șef de filială a avut target un număr de persoane pe care trebuia să îl aducă la miting. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...