Un polițist local ar putea fi sancționat, după ce a fost filmat când depăşea linia continuă dublă

Poliția Locală din Galați a demarat o anchetă, după ce o mașină a instituției a fost surprinsă, într-o filmare, tăind linia continuă dublă, pe șoseaua de centură a orașului, deşi în apropiere exista un sens giratoriu.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2017 - 21:46

Poliția Locală din Galați a demarat o anchetă, după ce o mașină a instituției a fost surprinsă, într-o filmare, tăind linia continuă dublă, pe șoseaua de centură a orașului, deşi în apropiere exista un sens giratoriu, informează Mediafax.

„Dacă este cazul voi sesiza Comisia de Disciplină pentru sancţionarea agentului care a comis această abatere. Oricum, până se vor clarifica lucrurile, poliţistul respectiv nu va mai avea voie să conducă maşina instituţiei, iar dacă Poliţia Rutieră stabileşte că este vinovat şi îl sancţionează, nu va mai conduce nicio maşină a instituţiei. Avem şi patrulare pedestră la Poliţia Locală şi va merge acolo”, a anunţat directorul Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui.

Incidentul a ajuns şi în atenţia Poliţiei Rutiere, care s-a autosesizat şi va face cercetări. „Facem verificări în această cauză pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Dacă au fost încălcate prevederile legale, se vor aplica sancţiuni fără dar sau poate, chiar dacă este vorba despre Poliţia Locală. Trebuie înţeles faptul că nu putem da sancţiuni doar în baza unor imagini. Este nevoie şi de o cercetare a cauzei. Nu este primul caz în care ne autosesizăm. Acolo unde verificările noastre au dus la concluzia că legea a fost încălcată, s-au aplicat sancţiunile corespunzătoare”, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Galaţi, Bogdan Carp.

Rezultatele anchetelor vor fi anunţate în câteva zile.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...