15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPacientul care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Iaşi a...

Pacientul care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Iaşi a fost prins

UPDATE 15.45: Tânărul evadat din Spitalul de Maximă Siguranţă ”Grajduri”, unde era internat după ce şi-a omorât mama şi bunica, a fost găsit în zona comunei Grajduri, de către o echipă a spitalului.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, acesta a fost observat de către un localnic din comuna Grajduri, care a anunţat echipele de căutare. Conform aceloraşi surse, Silviu Cătălin Tecuţă nu a opus rezistenţă, spunând că îi este foame.

UPDATE 12.00: Potrivit unor surse locale, tânărul a evadat din Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri din Iaşi, unde era internat după ce în octombrie 2011 şi-a omorât mama şi bunica.

Persoanele care îl observă sau deţin informaţii care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.  Semnalmentele tânărului sunt: înălţime 1,70 metri, astenic, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu, barbă. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o maletă neagră.


Poliţiştii din Iaşi caută un tânăr care a plecat, vineri seara, din spitalul de psihiatrie în care era internat. În lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent, potrivit Mediafax.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost sesizaţi, sâmbătă, că Silviu Cătălin Tecuţă, de 24 ani, din municipiul Iaşi, a plecat dintr-un spital de psihiatrie, în seara zilei de 20 octombrie. Semnalmentele tânărului sunt: înălţime 1,70 metri, astenic, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu, barbă. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o maletă neagră.

Persoanele care îl observă sau deţin informaţii care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă