Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou scandal de plagiat, cu o teză coordonată de Gabriel Oprea. Procurorul general adjunct al României ar fi copiat de la Cristi Danileț

Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al României, și-ar fi plagiat lucrarea de doctorat, realizată sub coordonarea ministrului de Interne, Gabriel Oprea, potrivit Hotnews.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2015 - 18:40

Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al României, și-ar fi plagiat lucrarea de doctorat, realizată sub coordonarea ministrului de Interne, Gabriel Oprea, potrivit Hotnews

Astfel, în urma analizei efectuate de Hotnews a reieșit că Licu ar fi copiat mai bine de jumătate din cele 445 de pagini ale lucrării fără să citeze. Licu ar fi plagiat din lucrările judecătorului Cristi Dănileț, cu care a fost coleg la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). 

Citește și: Cine sunt magistraţii și șefii de instituţii făcuţi doctori de generalul-politician Gabriel Oprea

Atât Bogdan Licu, cât și coordonatorul său, Gabriel Oprea, suspectat și el de plagiat, riscă să fie acuzați de fals în acte publice, deoarece și-au asumat originalitatea tezei, în acord cu Legea Educației nr 1/2001. 

Lucrarea semnată de Bogdan Licu este cea de-a treia teză realizată sub coordonarea lui Gabriel Oprea, despre care există suspiciuni de plagiat, alături de lucrarea primarului Sectorului 2, Neculai Onțanu și cea a avocatei lui Victor Ponta, Loredana Radu. 

Procurorul Bogdan Licu a mai fost acuzat de plagiat. Astfel, în urmă cu doi ani a fost suspectat că a copiat porțiuni din proiectul său de management depus la CSM pentru a ocupa funcția de procuror general adjunct al României, poziție pe care o deține în prezent. 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...