VIDEO. Un nou protest se desfășoară duminică față de intenția de grațiere a corupților. OUG 13 revine. Și noi! Demonstranții au pornit spre Palatul Parlamentului

Aproximativ 300 de persoane au protestat, duminică, în Piața Victoriei, față de intenția unor parlamentari de a vota luni, în Senat, proiectul Legii grațierii.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

07.05.2017 - 20:00

UPDATE 20,00: Aproximativ 300 de persoane au protestat, duminică, în Piața Victoriei, față de intenția unor parlamentari de a vota luni, în Senat, proiectul Legii grațierii.

Oamenii au purtat pancarte pe care se putea citi "Statul de drept nu se negociază", "Vă jucați cu focul" '' #vavedem'', "România cere, fără grațiere" ''PSD-istul neprins este negustor cinstit" și au scandat "România, trezește-te!", "PSD, Ciuma roșie", "Vă vedem" "Plouă, ninge, uniți vom învinge!".

La ora 20, demonstranții au pornit, în coloană, spre Palatul Parlamentului.


Un nou protest se desfășoară, duminică, la București, față de intenția unor politicieni de grațiere a faptelor de corupție.

Potrivit anunțului postat pe Facebook, duminică la ora 17 începe adunarea protestatarilor la Piața Victoriei, iar la ora 19 aceștia vor pleca în marș de la sediul Guvernului spre Palatul Parlamentului.

"Aduceți cu voi fotografii pe care să le lăsăm în fața Parlamentului, pentru Zidul #VăVedem. Este esențial să le arătăm aleşilor că suntem cu ochii pe ei luni, când se vor vota în plenul Senatului amendamentele lui Şerban Nicolae şi Traian Băsescu. Fotografiile pot fi din față sau din profil, mai vechi sau doar cu ochii voştri", îndeamnă organizatorii protestului de duminică seară.

Un protest similar celui din București este programat duminică, tot de la ora 17, la Buzău.

Citește totul despre:

Comentarii