10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUn microbuz s-a răsturnat într-o localitate din Prahova

Un microbuz s-a răsturnat într-o localitate din Prahova

Șase persoane au fost rănite, luni, într-un accident produs pe drumul naţional 1 A, în judeţul Prahova, după ce şoferul unui microbuz care transporta 12 persoane a pierdut controlul volanului, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional 1 A Ploieşti – Braşov, în localitatea prahoveană Lipăneşti, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova. 

Şoferul unui microbuz care transporta 12 pasageri nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanţe, care au preluat şase victime, respectiv trei adulţi şi trei adolescenţi.

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Prahova, între răniţi se numără două fete în vârstă de 16 ani care au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi un adolescent în vârstă de 14 ani care a fost rănit la un picior.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă