Un microbuz în care se aflau 12 militari a avut un accident la Bușteni

Un microbuz în care se aflau 12 militari români a fost implicat, luni, într-un accident produs pe DN 1, la ieşirea din staţiunea Buşteni.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.09.2017 - 18:39

Un microbuz în care se aflau 12 militari români a fost implicat, luni, într-un accident produs pe DN 1, la ieşirea din staţiunea Buşteni, informează Mediafax.

Nu s-au înregistrat victime.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că accidentul s-a produs pe DN 1, în Buşteni, pe sensul spre Ploieşti, între un autoturism şi un microbuz militar, din motive încă nestabilite.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a precizat că în microbuz se aflau 12 militari, iar în autoturism 4 persoane, însă nimeni nu a avut nevoie de transport la spital.

„Am fost solicitaţi şi am intervenit cu un echipaj de prim ajutor şi încă un echipaj B2. În microbuz erau 12 militari, români. În autoturism erau 4 persoane. Toţi cei implicaţi au refuzat transportul la spital”, a declarat Duţă.

Poliţiştii rutieri fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier.


Evenimentul produs luni este al patrulea accident rutier în care au fost implicate vehicule militare, în anul 2017, pe teritoriul României

Cel mai grav dintre ele a fost cel în care un autocamion al Forțelor Terestre s-a răsturnat în județul Argeș.

La data de 21 august, trei militari ai Statelor Unite au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce şoferul unui autovehicul inclus într-un convoi militar al NATO a adormit la volan, a lovit camionul aflată în faţa sa

Anterior, la data de 19 iulie 2017, un camion militar american a comis un accident rutier în municipiul Sibiu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...