Un medic din cadrul MAI este cercetat pentru violenţă în familie, după ce şi-a bătut copilul olimpic. Martorii: A ieşit copilul afară ţipând, ea după el ca să stea să-l spele de sânge

Un medic stomatolog din cadrul Centrului Medical Judeţean Gorj al Ministerului Afacerilor Interne, este cercetat de poliţişti pentru violenţă în familie, după ce, joi, şi-ar fi bătut fiul de 13 ani, în scara blocului. O vecină ar fi alertat poliția, transmite Mediafax.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

18.05.2017 - 17:21

Un medic stomatolog din cadrul Centrului Medical Judeţean Gorj al Ministerului Afacerilor Interne, este cercetat de poliţişti pentru violenţă în familie, după ce, joi, şi-ar fi bătut fiul de 13 ani, în scara blocului. O vecină ar fi alertat poliția, transmite Mediafax.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi de o femeie, din localitate, despre faptul că o altă persoană, de sex feminin, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Theodor Aman, exercita acte de violenţă asupra unui minor. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că femeia de 47 de ani exercita acte de violenţă asupra fiului său, de 13 ani, rezultând elemente constitutive ale infracţiunii de violenţă în familie. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru violenţă în familie”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vecinii susţin că certurile dintre mamă şi fiul său sunt la ordinea zilei, din cauza rezultatelor şcolare, deşi copilul este olimpic.

„Nu-l lasă pe copil deloc să se odihnească. Îl trezeşte de dimineaţă, de la 08.00, ca să înveţe. Vine copilul de la şcoală şi nu-l lasă şi pe el nici măcar un sfert de oră să se recreeze, îl pune să înveţe până noaptea, la ora 23.00. Aud cum îl bate şi noaptea, şi dimineaţa, se aude zgomot puternic. Am bătut astăzi şi în calorifer, dar degeaba.

A ieşit copilul afară ţipând, ea după el ca să stea să-l spele de sânge. Ea a ieşit după el ca să îl bage în casă. Nu ştiu cu ce îl loveşte, cu palme, cu pumnii. E premiant, e la olimpiadă, dar nu ştiu ce vrea să facă, ce are cu el. Îi spune să înveţe şi el spune că nu vrea. Nu e normal să îl bată în halul acesta”, a declarat o vecină a femeii care şi-a agresat copilul.

Şi reprezentanţii Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au deschis o anchetă.

„Situaţia copilului este şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Deja o echipă s-a deplasat la spital, unde a stat de vorbă cu copilul, urmează să se finalizeze şi evaluarea medicilor, astfel încât să avem şi concluziile lor. De asemenea, Poliţia a demarat o anchetă pentru a se analiza circumstanţele în care copilul a fost agresat.

Concluziile lor ne vor fi extrem de utile, pentru că în funcţie de aceste concluzii vom putea să avem şi noi demersurile specifice. Între timp, copilului îi va fi asigurată consilierea psihologică şi familia va fi analizată din punct de vedere social. Discuţiile cu copilul nu au fost foarte ample, din cauza stării de sănătate”, a declarat Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...