21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUn deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a murit. Cazul, anchetat de procurori

Un deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a murit. Cazul, anchetat de procurori

Un deţinut în vârstă de 53 de ani, care executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă, la Penitenciarul Ploieşti, a murit în noaptea de luni spre marţi după ce i s-a făcut rău, informează Mediafax.

Astfel, la ora 2.30 personalul medical din cadrul penitenciarului a fost solicitat să intervină întrucât bărbatul acuza stări de rău. Acestuia i s-au făcut manevre de resuscitare şi la penitenciar a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, însă nimeni nu l-a putut ajuta, la ora 3.04 fiind declarat decesul.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani ispăşea o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă, la care fusese condamnat în anul 2013.

Reprezentanţii Penitenciarului Ploieşti au anunţat familia bărbatului, precum şi judecătorul de supraveghere, dar şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în legătură cu moartea deţinutului.

La nivelul Penitenciarului Ploieşti a fost deschisă o anchetă în urma decesului deţinutului.

 

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă