Un deţinut de la Penitenciarul Ploieşti a murit. Cazul, anchetat de procurori

Un deţinut în vârstă de 53 de ani, care executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă, la Penitenciarul Ploieşti, a murit în noaptea de luni spre marţi după ce i s-a făcut rău.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 29.12.2015 - 16:07

Un deţinut în vârstă de 53 de ani, care executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă, la Penitenciarul Ploieşti, a murit în noaptea de luni spre marţi după ce i s-a făcut rău, informează Mediafax.

Astfel, la ora 2.30 personalul medical din cadrul penitenciarului a fost solicitat să intervină întrucât bărbatul acuza stări de rău. Acestuia i s-au făcut manevre de resuscitare şi la penitenciar a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, însă nimeni nu l-a putut ajuta, la ora 3.04 fiind declarat decesul.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani ispăşea o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru ucidere din culpă, la care fusese condamnat în anul 2013.

Reprezentanţii Penitenciarului Ploieşti au anunţat familia bărbatului, precum şi judecătorul de supraveghere, dar şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în legătură cu moartea deţinutului.

La nivelul Penitenciarului Ploieşti a fost deschisă o anchetă în urma decesului deţinutului.

 

Citește totul despre:

Comentarii