Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bătrân a fost omorât în bătaie de fiul său vitreg

Un bătrân de 72 de ani a fost găsit mort în apartamentul său dintr-un bloc din Piteşti, cu lovituri pe tot corpul, principalul suspect în acest caz fiind, potrivit poliţiştilor, fiul vitreg al victimei, informeaza

Share

Rl online 0 comentarii

25.12.2011 - 17:09

Un bătrân de 72 de ani a fost găsit mort în apartamentul său dintr-un bloc din Piteşti, cu lovituri pe tot corpul, principalul suspect în acest caz fiind, potrivit poliţiştilor, fiul vitreg al victimei, informeaza Mediafax.

Potrivit vecinilor, cu o oră mai devreme de producerea tragediei, fiul vitreg al bătrânului a provocat scandal în bloc, ameninţând că va da foc locuinţei. Vecinii, care au sunat la Serviciul unic de urgenţă 112, susţin că poliţiştii nu ar fi verificat în acel moment dacă există victime, fapt constatat ulterior de către unul dintre locatarii care l-a găsit pe bătrân o oră mai târziu.

"Băiatul bătrânului, care nu este la primul scandal, a ameninţat că incendiază apartamentul şi face moarte de om, iar la un moment dat a spart uşa locuinţei şi a întrerupt curentul electric. Am sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112, iar medicii de la Ambulanţă l-au condus la spital, dar poliţiştii nu s-au interesat ce s-a întâmplat în locuinţă. Le-am zis să se uite în apartament, că el obişnuieşte să-şi bată părinţii, ei spun că au intrat şi au verificat, dar nu au intrat, pentru că dacă îl găseau atunci după ce a fost bătut poate îl salvau. Ulterior, eu l-am găsit întins pe pat şi mi-am dat seama că murise, Era vânat şi cu gura deschisă şi am sunat din nou la 112, era cam la o oră după ce îl luase pe fiul lui cu ambulanţa", a declarat Constantin Ciliban, locatar în bloc.

Reprezentanţii IPJ Argeş spun că poliţiştii au fost chemaţi de două ori la locul incidentului, la interval de aproximativ o oră, şi că în prezent se fac verificări asupra modului în care au intervenit aceştia în ambele situaţii.

"Au fost două apeluri, pot să că confirm că iniţial poliţiştii au fost chemaţi în sprijinul locatarilor deoarece băiatul avea un comportament agresiv, violent, făcea scandal, urla, este cunoscut în zonă şi poliţiştii au dat ajutor echipajului de la Ambulanţă pentru a-l transporta pe băiat la spital, la un control la Psihiatrie. La circa o oră s-a primit un alt apel şi s-a deplasat un alt echipaj care a constatat că este o persoană în vârstă moartă, decesul fiind declarat de către medicii de la Ambulanţă. Urmează acum să se dea rezultatul necropsiei şi să se stabilească împrejurările în care a avut loc decesul, vom verifica şi cum au procedat poliţiştii la ambele acţiuni", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Medicii legişti spun că leziunile de pe corpul victimei confirmă că acestea au fost provocate prin agresiune, varianta unei crime fiind aproape certă.

"Pe corp sunt multiple semne de violenţă provocate cu siguranţă de o altă persoană. Sunt suspiciuni de moarte violentă, acesta este rezultatul examenului extern al cadavrului. Se va efectua autopsia şi se va stabili cauza morţii. Cert este faptul că sunt leziuni traumatice la faţă, ochi, buze, torace şi membre", a declarat Dan Manu, şef al Serviciului de Medicină Legală Argeş.

Suspectul, cunoscut pentru manifestările sale violente, a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

După expertizarea medicală a acestuia şi rezultatele finale ale necropsiei, anchetatorii vor decide măsurile legale care se impun în acest caz.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...