30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialUn bărbat şi-a incendiat maşina în apropierea sediului CSM

Un bărbat şi-a incendiat maşina în apropierea sediului CSM

UPDATE 16,45: Bărbatul care şi-a incendiat maşina în faţa CSM este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, informează Poliția Capitalei.

Potrivit unui comunicat DGPMB, vineri la prânz, prin sistemul 112, a fost sesizat un incendiu la un autoturism aflat pe Calea Plevnei, în dreptul numărului 168, sector 6. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, precum şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, care au demarat cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs acest eveniment. De asemenea, au fost luate măsuri pentru restricţionarea traficului rutier în zonă. 

”Conducătorul autoturismului a fost condus pentru audieri la secţia de poliţie. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, precizează comunicatul Poliției.

Un bărbat din judeţul Olt şi-a incendiat, vineri, maţina, în apropierea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), informează Digi24.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi recurs la acest gest în semn de protet.

Deocamdată nu se știe motivul pentru care bărbatul și-a dat foc la mașină. Zona este închisă, iar la fața locului a sosit o echipă de criminaliști. 

 

Cele mai citite

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...

Klaus lovit de drona Ghinion

Bomba zilei vine de unde nu te-ai fi așteptat, având în vedere recentele derapaje ale justiției. Da, din partea Înaltei Curți de Casație...

Orice Geoană-și are nașul

Printre  atâtea știri care te fac să-ți plângi de milă, iată și una care dă speranțe. Un tânăr, David Leonard Bularca, născut în 2002, alege...
Ultima oră
Pe aceeași temă