15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUn autobuz care transporta 17 persoane, cuprins de flăcări în trafic, pe...

Un autobuz care transporta 17 persoane, cuprins de flăcări în trafic, pe un drum național

Un autobuz în care se aflau 17 persoane a luat foc, vineri, în timp ce circula pe DN19, în localitatea bihoreană Diosig. Pasagerii au fost evacuați, însă, înainte ca autovehiculul să fie mistuit în întregime de flăcări, informează Agerpres.

Potrivit căpitanului Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana, șoferul autobuzului a oprit la scurt timp după ce a observat fumul care ieșea de la motor, a evacuat toți pasagerii și a încercat singur să oprească flăcările. Depășit de situație, a solicitat ajutor pompierilor.

„În jurul orei 15,00, printr-un apel la 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină în Diosig, pentru stingerea unui incendiu produs la un autobuz. Când echipajele au ajuns acolo, incendiul era generalizat în interiorul autobuzului, flăcările se manifestau la întregul autovehicul", precizează sursa citată.

Astfel, a fost mobilizat de urgență un echipaj de 14 pompieri, dar autobuzul a ars în întregime.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime, nicio persoană din autobuzul în care circulau nu a suferit din cauza incendiului'', a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Autobuzul implicat în incendiu făcea curse regulate între Săcueni și Diosig. Traficul rutier a fost oprit temporar, din cauza fumului dens emanat de flăcări, însă circulația a fost restabilită, imediat după finalizarea intervenției pompierilor.

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă