8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn adolescent, găsit mort într-un centru de plasament din Vaslui

Un adolescent, găsit mort într-un centru de plasament din Vaslui

Un elev de 17 ani, care locuia într-un centru de plasament al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui, a fost găsit mort, marţi, în camera de cămin din localitatea Fălciu unde era plasat, potrivit Mediafax. 

Adolescentul a fost găsit mort, în patul său, de către colegii de cameră, în cursul dimineţii de marţi, atunci când aceştia s-au trezit pentru a merge la cursuri la liceul din localitatea Fălciu. 

Elevii şi-au alertat instructorul, care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa incidentul.

Mai multe echipaje de poliţişti au mers la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Fălciu, unde au început o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit adolescentul de 17 ani. 

“Din primele verificări, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul minorului. Poliţiştii de investigaţii criminale au dispus efectuarea autopsiei la laboratorul de medicină legală din Bârlad pentru stabilirea cauzelor decesului”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Colegii de cameră ai elevului de 17 ani au afirmat că, în cursul zilei de luni, el ar fi acuzat unele dureri în zona pieptului, însă şi-a revenit în scurt timp astfel încât nu a mai fost anunţat vreun cadru medical.

Adolescentul era cunoscut ca un tânăr liniştit, care nu a creat probleme şi care avea rezultate foarte bune la învăţătură, fiind primul în clasă.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...
Ultima oră
Pe aceeași temă