Udrea a împărţit ciocolată şi pantofi negri cu toc sinistraţilor din Săuceşti (video)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a împărţit joi seară unor persoane sinistrate din localitatea băcăuană Săuceşti, ciocolată şi pantofi negri cu toc, eleganţi, un deputat PDL spunând că ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.07.2010 - 00:14

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a împărţit joi seară unor persoane sinistrate din localitatea băcăuană Săuceşti, ciocolată şi pantofi negri cu toc, eleganţi, un deputat PDL spunând că pantofii "sunt numai buni pentru bal".


Potrivit Mediafax, Elena Udrea a ajuns la Săuceşti în jurul orei 19.00, ea venind cu mai multe sacoşe pline cu ciocolată , spunând că a golit o benzinărie.

Ea a împărţit ciocolata copiilor care i-au ieşit în cale, iar femeilor le-a dat, dintr-un camion care mergea lângă ea, pantofi negri cu toc, eleganţi. Ea a împărţit, de asemenea, ghete pentru copii, blugi şi şosete.

"Avem şi pantofi frumoşi", a spus Udrea în timp ce oamenii se îngrămădeau să primească ajutoarele.

Elena Roşu, una dintre femeile care a primit pantofii, a spus că nu are cum să îi folosească şi că ar vrea să îi dea înapoi dacă Udrea îi va primi. În cele din urmă, femeia s-a răzgândit şi a spus că va da pantofii unei nepoate.

Deputatul PDL de Bacău Mihai Banu, aflat şi el cu Elena Udrea, a spus că pantofii sunt "numai buni pentru bal".

Aceasta este pentru a doua oară când Elena Udrea merge la Săuceşti, în urma inundaţiilor.

Locuitorii a patru sate aparţinând comunei Săuceşti au fost evacuaţi, în 1 iulie, după ce apele revărsate ale Siretului au inundat localitatea şi au distrus sau avariat zeci de locuinţe.

Citește totul despre:

Comentarii