7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUdrea: PDL ar putea adopta culoarea verde în campanie pentru că mişcarea...

Udrea: PDL ar putea adopta culoarea verde în campanie pentru că mişcarea ecologistă a luat avânt

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea afirmă că partidul ar putea adopta o nouă culoare pentru campania electorală din 2012, cum ar fi cea verde, pentru că “preocupările oamenilor sunt pentru protecţia mediului”, iar “mişcarea ecologistă a prins un avânt extraordinar“, potrivit Mediafax.

Prezentă la Arad, joi, pentru semnarea unor contracte de finanţare în calitate de ministru, Elena Udrea a fost întrebată de jurnalişti dacă PDL ar putea renunţa la culoarea portocalie în următoarea campanie electorală, ea răspunzând că este posibil acest lucru.

“Este posibil să se schimbe culoarea PDL pentru că partidul are nevoie de un moment de început, un nou început care poate însemna şi o nouă imagine, adică un nou brand. Un nou brand poate să însemne o altă culoare”, a spus Udrea.

Întrebată ce culoare crede că i s-ar potrivit PDL pentru viitoarea campanie electorală, Elena Udrea a răspuns că partidul va stabili acest lucu în urma unor analize, dar că “este o perioadă în care mişcarea ecologistă a prins un având extraordinar”.

“Preocupările oamenilor sunt pentru protecţia mediului. Poate fi verde, am folosit foarte mult verde în mai toate campaniile mele, dar, sigur, pot fi alte culori. Şi violet, pentru că la un moment dat era o culoare care ne definea într-o campanie electorală”, a declarat Udrea.

Vicepreşedintele PDL a mai fost întrebat dacă un nou început pentru PDL poate să aibă loc cu oamenii vechi, răspunzând că “se poate cu o nouă atitudine”.

“Oameni sunt suficient de mulţi, dar nu sunt aşa de vizibili. Mai puţin este important să ne gândim la oamenii care ar trebui să schimbe imaginea partidului cât la atitudinea care ar trebui să schimbe imaginea partidului”, a spus Udrea.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că elementele de identificare ale unui partid sunt numele şi sigla, în timp ce culoarea “ţine de consens şi de o modă” şi a apreciat că PDL are şanse foarte mari să câştige alegerile “fie că e pe verde, portocaliu sau pe roz cu picăţele”.

Sever Voinescu a fost întrebat dacă ar trebui schimbată culoarea de idetificare a partidului din portocaliu în verde. El a apreciat că acest subiect reprezintă “o chestiune superficială”, arătând că elementele de identificare ale unui partid sunt numele şi sigla.

Cele mai citite

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...
Ultima oră
Pe aceeași temă