Trinitas TV retransmis la nivel national

Postul de televiziune al Patriarhiei Romane, Trinitas TV, va fi retransmis, incepand de joi, la nivel national, in reteaua de cablu tv a companiei RCS&RDS, informeaza un comunicat remis Rompres."In felul acesta, ...

Share

Rl online 0 comentarii

24.04.2008 - 00:00

Postul de televiziune al Patriarhiei Romane, Trinitas TV, va fi retransmis, incepand de joi, la nivel national, in reteaua de cablu tv a companiei RCS&RDS, informeaza un comunicat remis Rompres.


"In felul acesta, Televiziunea Trinitas TV va putea fi receptionata de aproximativ 75% din publicul potential de televiziune din Romania. Ea este retransmisa in acest moment de platformele digitale de televiziune DIGI, DOLCE si BOOM, precum si in sute de retele de cablu tv de dimensiuni medii si mici din intreaga tara. Trinitas TV emite prin intermediul satelitului AMOS 2 (frecventa de receptie 11649,750 MHz)", se precizeaza in comunicatul Patriarhiei.


Televiziunea Patriarhiei Romane a inceput sa emita pe 27 octombrie 2007, la initiativa si cu binecuvantarea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel. Grila de programe acopera 16 ore pe zi, intre orele 9,00 - 1,00.


Trinitas TV este face parte din Centrul de Presa Basilica al Patriarhiei Romane, alaturi de Radio Trinitas, Ziarul Lumina si Biroul de Presa si Comunicatii.

Citește totul despre:

Comentarii