Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tricolorul de 1.200 de metri pătraţi a ajuns la Bucureşti. Basarabenii l-au realizat pentru idealul unirii cu România

Un tricolor mare cât inima celor care l-au realizat, s-ar putea spune. Am primit azi dimineaţă de la "Platforma Civică Acţiunea 2012" o fotografie. Se vede drapelul care are suprafaţa de 1.200 de metri pătraţi. El va fi purat azi ...

Share

Dan Gheorghe 0 comentarii

20.10.2013 - 09:57

Un tricolor mare cât inima celor care l-au realizat, s-ar putea spune. Am primit azi dimineaţă de la "Platforma Civică Acţiunea 2012" o fotografie. Se vede drapelul care are suprafaţa de 1.200 de metri pătraţi. El va fi purat azi de participanţii la marşul din Bucureşti dedicat unirii Basarabiei cu România. Imensul steag a fost realizat de tinerii din Chişinău. La acţiunea publică de azi, din capitala României, sunt aşteptaţi peste 10.000 de oameni. Va fi, cum deja anunţă organizatorii, cea mai mare manifestaţie dedicată unirii. Marşul, la care vor participa şi câteva sute de basarabeni, o parte dintre ei fiind chiar cei care au realizat uriaşul drapel, va începe la ora 14.00 în Piaţa Victoriei. Se va porni, de acolo, spre Palatul Parlamentului. 

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...