13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialTrei eleve, lovite pe trecerea de pietoni

Trei eleve, lovite pe trecerea de pietoni

Trei fete din Buzău, în vârstă de 13 ani, au ajuns la spital, miercuri, după ce au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni din fața școlii, conform Mediafax.

Accidentul a avut loc miercuri la prânz, în fața Școlii Generale nr. 6 din municipiul Buzău, la intersecția străzilor Alexandru Marghiloman și Victoriei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Buzău, comisar șef Florina Crucianu, cele trei fete, toate eleve în clasa a VII-a, ieșiseră de la școală și se îndreptau spre casă, când au fost lovite, pe trecerea de pietoni, de un autoturism Dacia Logan condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani.

În urma impactului, rucsacul uneia dintre fete a rămas agățat în partea din față a mașinii, în timp ce autoturismul s-a oprit la 15-20 de metri de trecerea de pietoni pe care au fost lovite victimele.

Cele trei fete, care au suferit răni la mâini și picioare, au fost transportate la Spitalul Județean Buzău, cu ambulanța.

Șoferul care a provocat accidentul este în stare de șoc, neputând răspunde deocamdată întrebărilor polițiștilor, singurele detalii pe care le-a putut da fiind că are probleme familiale.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă